Dieet Lecluyse - nieuw gebouw

Ja we zijn zover, heel blij en supertrots kan ik het goede nieuws de wereld insturen:

“Wij hebben de balans gevonden (en jij ?)”

We zijn verhuisd!

Bloed, zweet en (geen) tranen heeft het mij gekost om dit te kunnen realiseren; mede dankzij jullie allen uiteraard, en door het jarenlange vertrouwen heb ik deze mooie droom kunnen realiseren.

En niet alleen de werkruimte is totaal nieuw (maar duidelijk nog niet helemaal af), ook onze huisstijl is helemaal nieuw (en achter de schermen zijn we ook druk bezig met de nieuwe website), want vanaf nu wordt Dieet Lecluyse = Lecluyse Dieet.

Hier eindigt dan ook mijn “ik” verhaal: Nu is Lecluyse Dieet een echt team geworden (nog trotser dus) omdat we overtuigd zijn dat we samen meer kunnen!
Wij hebben grootse plannen maar daar geven we jullie in een volgende nieuwsbrief graag meer info rond; heel wat nieuwigheden waarmee wij jullie allemaal willen verrassen hoe makkelijk, tof en eenvoudig gezond leven wel kan zijn. Maar…..later meer dus 🙂

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Graag stel ik Lecluyse Dieet kort even voor:

Véronique Lecluyse

Véronique

Specialisatie: Gewichtsbegeleiding

In 1990 strartte ik Dieet Lecluyse op, mijn focus ligt al van in het begin op mensen coachen in hun afvalproces; “ik vind het vooral belangrijk om voor iedereen een haalbaar doel op te stellen maar toch voldoende ruimte te laten om te genieten van het leven, ik wil met mensen werken die het echt willen, maar niet weten hoe; samen je doel bereiken, hoe moeilijk soms ook, is mijn missie!

“Ik begeleid zowel mensen met gewone gezonde maaltijden als met maaltijdvervangers, afhankelijk wat jij wenst en wat je lichaam toelaat.”

Stefanie Haspeslagh

Stefanie

Specialisatie: Allergie en intoleranties, diabeteseducator

Stefanie is de specialist als het gaat over allergie en of intolerantie. Ga zelf niet beginnen experimenteren want dit kan zelfs heel nefast zijn voor je gezondheid, maar laat je hierin goed begeleiden. Stefanie zoekt naar goede alternatieven voor jou waarbij zij door haar vele opleidingen altijd de laatste nieuwigheden weet te vertellen. Daarnaast coacht zij ook de diabetespatienten.

“Ik wil mensen leren, om op een toffe manier theorie om te zetten naar praktijk, met heel eenvoudige aanpassingen, zodat hun klachten verminderen of zelfs verdwijnen.”

Michèle Devos

Michèle

Specialisatie: Kinderdiëtiste, voedingsbegeleiding na bariatrishce chirurgie, Bodysculptor.

Michèle is het jongste teamlid van Lecluyse Dieet. Al van kinds af aan had Michèle een grote interesse in de medische zorgsector, haar droom was om mensen te motiveren in hun zoektocht naar een gezond leef-en beweegpatroon en meer specifiek bij kinderen.

Michèle heeft zich hierin gespecialiseerd en gaat op een losse, speelse manier stapsgewijs werken aan verandering. Daarnaast helpt ze ook mensen na een maagoperatie; wat kan wel nog, wat beter niet, en wat moet ik zeker eten om geen tekorten te krijgen? Op al deze vragen zal Michèle je heel graag uitleg geven. Zij staat ook in voor de Bodysculptor: een medisch toestel die vooral figuurcorrigerend werkt, en die het afslankproces helpt ondersteunen.

“Ik wil iedereen helpen om op een heel eenvoudige en soms speelse manier, een gezond evenwicht te vinden.”

Dankzij onze samenwerking zijn wij overtuigd dat we jullie nog beter van dienst kunnen zijn. Wij geven niet enkel advies, maar we geven ook heel veel praktische motivatietools. Maar… Binnenkort meer hierover 🙂
Zit je met een vraag of twijfel je? Contacteer ons vrijblijvend! Wij zoeken heel graag, samen met jou, naar een oplossing op maat.

Gezonde groeten,
Véronique, Stefanie en Michèle

CategoryVermageren