PASSIEF BEWEGEN

E-Fit

Het E-Fit Beauty & Slim toestel werkt met 2 technologieën, namelijk elektrische spierstimulatie (EMS) én infrarood. De combinatie van beide technologieën zorgt voor een betere celactivatie en boost de vetverbranding. Er zijn 2 behandelmethodes met de E-Fit Beauty & Slim:

1. E-Shape: Slank & Strak zonder sporten

Met Beauty & Slim’s E-Shape programma’s krijg je een strakker, gespierder en sterker lichaam zonder te sporten! Het toestel gebruikt EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) en Infrarood om doelgericht spieren te activeren tijdens een 20-minuten durende sessie, wat resulteert in spier- en huidversteviging, vermindering van probleemzones en afname van cellulitis.

2. E-Relieve: Pijnreductie rug, nek & gewrichten

Dankzij het E-Relieve programma wordt pijnreductie van rug, nek en gewrichten mogelijk gemaakt. Tijdens deze passieve sessies worden de zwakkere spiergroepen versterkt zonder ze extra te belasten. Dit dankzij de combinatie van EMS, infrarood en TENS. Met deze behandeling wordt met behulp van zwakke elektrische stroom de zenuwgeleiding verstoord waardoor je minder pijn ervaart. Het lichaam vormt zelf meer pijnstillende stoffen (endorfines), alsook verbetert de doorbloeding hiermee. Ideaal bij de bestrijding van chronische pijnklachten.

BodySculptor

BodySculptor EXCELL+ maakt gebruik van BIOSTIMOLOGY, een technologie die vooral effect heeft op spiergroepen rond de bovenbenen en buikzone. Deze therapie combineert lymfedrainage, wat helpt bij het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen, met voordelen zoals verlichting van zware benen, het verminderen van cellulite en het verbeteren van de huidteint.

BIOSTIMOLOGY heeft niet alleen positieve effecten op het uiterlijk, maar bevordert ook natuurlijke lichaamsprocessen, zoals het verminderen van viscerale vetten, gunstig voor de gezondheid van organen en het cholesterolgehalte. Mensen met diabetes type-II en klachten zoals fibromyalgie en CVS kunnen ook baat hebben bij deze therapie.

Het biedt ook oplossingen voor aandoeningen zoals lipoedeem en lymfoedeem. Kortom, BodySculptor EXCELL+ met BIOSTIMOLOGY biedt een holistische benadering voor het verbeteren van zowel uiterlijk als welzijn.

Ultratone Biostimulatie

Combinatietherapieën met ultrasound en lymfedrainage zijn erkend als bijzonder doeltreffend in de aanpak van cellulite en vetophopingen. Ultratone Biostimulatie neemt deze effectieve benadering over en versterkt deze met een toevoeging van intensieve spierstimulatie. Deze aanvullende stimulatie zorgt ervoor dat de vrijgekomen energie actief wordt verbrand, wat bijdraagt aan een nog effectievere behandeling van cellulite en vetweefsel.

Gratis intake
Lecluyse beweegt

Vul hier je gegevens in en dan nemen we contact op om jouw gratis intakegesprek in te plannen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en workshops