ACTIEF BEWEGEN

E-Fit

Wil je een strakker, fitter en gespierder lichaam? Ontdek de kracht van E-fit, een revolutionaire trainingsmethode die elektronische spierstimulatie (EMS) gebruikt om jouw workouts te optimaliseren. Met slechts 2 sessies van 20 minuten per week behaal je verbluffende resultaten op het gebied van fitheid, energie, gewichtsverlies, spiermassa en meer.

1. E-Move

E-move biedt een full-body workout van 20 minuten met EMS-technologie, waardoor je tot 18 keer efficiënter traint dan bij een klassieke workout. Met individueel aanpasbare programma’s en gerichte impulsen naar 10 verschillende spiergroepen, bereik je snel jouw fitnessdoelen.

2. E-Cardio

E-cardio combineert E-fit met cardioapparatuur zoals een crosstrainer, fiets/hometrainer of loopband voor een complete cardiotraining die jouw fitnessroutine naar een hoger niveau tilt.

Infraroodcabines/Slimcab

Slimcab is de nieuwste innovatie in gewichtsbeheersing en lichaamscontouring. Deze geavanceerde technologie combineert slimme elektronica met bewezen methoden om op effectieve wijze aan je lichaamsdoelen te werken. Met op maat gemaakte programma’s richt Slimcab zich op het verminderen van vetophopingen, het verstevigen van de huid en het stimuleren van de stofwisseling.

Vacustep

Vacustep biedt een innovatieve aanpak voor lichaamsbeweging en gewichtsbeheersing. Deze geavanceerde technologie combineert beweging, compressie en infraroodwarmte voor een doeltreffende en ontspannende training. Gebruikers kunnen op comfortabele wijze werken aan hun fitnessdoelen, terwijl ze profiteren van stimulerende effecten op de bloedsomloop en het verminderen van cellulitis.

Gratis intake
Lecluyse beweegt

Vul hier je gegevens in en dan nemen we contact op om jouw gratis intakegesprek in te plannen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en workshops