VéRONIQUE

Wat doen we?

Lipoïd-QR

Revolutionair afslankprogramma met gebruik van speciale ampullen.
• Stimuleert vetverbranding en herstelt hormoonbalans.
• Werking via mondslijmvlies en hersenen om hongergevoel te verminderen.
• Moedigt het lichaam aan om eigen vetweefsel te verbranden.

Met geavanceerde DNA-analyse en een grondige vragenlijst bieden we op maat gemaakt levensstijladvies. Deze aanpak richt zich op je unieke genetische samenstelling voor specifiek afgestemd advies. De stabiele resultaten van de DNA-test blijven je hele leven relevant, waardoor ons advies duurzaam is voor een gezondere toekomst.

Ontdek met de continue suikeranalyse van BiometrIQ cruciale inzichten voor een gezondere levensstijl. Onze geavanceerde glucosesensor biedt directe metingen van je bloedsuikerspiegel, waardoor je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen over voeding. We onderzoeken ook de pancreascapaciteit na suikerrijke maaltijden om suikerdips te identificeren en aan te pakken. Onze pijnloze procedure laat je focussen op verbetering zonder ongemak. Neem vandaag nog contact op voor een evenwichtiger én energieker leven!

Ontdek de weg naar gezondheidswinst door middel van gewichtsverlies met EQ3. Onze benadering is doordacht en duurzaam, ontworpen om blijvende resultaten te bieden. Met ons programma, dat gebruik maakt van (h)eerlijke vervangmaaltijden als tijdelijk hulpmiddel, kan je een gezondere levensstijl bereiken. We geloven in het creëren van een solide basis voor langdurige veranderingen, waardoor je niet alleen gewicht kunt verliezen, maar ook je algehele welzijn kunt verbeteren. Kom vandaag nog bij ons en ontdek hoe EQ3 je kan helpen op weg naar een gezonder én gelukkiger leven.

Ontdek Fidlab, een innovatief platform ontwikkeld door zorgverleners, dat inzicht biedt in sleutelfactoren van chronische pathologieën. Met een holistische benadering identificeert Fidlab belangrijke biologische processen zoals het immuunsysteem, cardiometabole balans, hormonaal evenwicht en meer. We richten ons op oorzakelijke behandeling, rapporteren persoonlijke waarden voor risicodetectie en identificeren leefstijlfactoren voor haalbare veranderingen. Fidlab bevordert preventieve gezondheidszorg en werkt samen met een toegewijd team van zorgverleners, waaronder Dr. Spiessens, een leefstijlarts, om jouw welzijn te ondersteunen.

Wij begrijpen dat overgewicht een complex probleem is, vaak veroorzaakt door genetische, omgevings- en gedragsfactoren. Onze wetenschappelijke aanpak is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en bewezen methoden.

We beginnen met een grondige analyse van jouw behoeften, doelen en levensstijl tijdens een gratis GEZOND Lijf Gesprek. Door geavanceerde testen identificeren we de onderliggende oorzaken van jouw gewichtsproblemen en ontwikkelen we op maat gemaakte trajecten.

Onze deskundigen gebruiken de nieuwste wetenschappelijke methoden om blijvende gedragsveranderingen te realiseren, zonder het jojo-effect. We streven naar duurzame resultaten door een gezonde levensstijl te bevorderen.

Bij ons werk je samen aan een gezondere toekomst op basis van wetenschappelijk onderbouwde benaderingen. Maak vandaag nog een afspraak om jouw gewichtsdoelen te bereiken.

Voor mannen is gewichtsverlies meer dan alleen een kwestie van fysiologie; het vereist een aanpak die de onderliggende oorzaken aanpakt en het lichaam reset. Véronique biedt een no-nonsense benadering, gericht op het herstel van het lichaam. Haar aanpak combineert wetenschappelijke kennis met het belang van genieten. Met een persoonlijke begeleiding helpt Véronique mannen om realistische en duurzame gewoonten aan te nemen voor een gezond lichaamsgewicht.

Ontdek je innerlijke balans met Oligoscan, een geavanceerd apparaat dat de mineralen en zware metalen in je lichaam meet. Met behulp van spectrofotometrie analyseert het apparaat nauwkeurig de concentraties van mineralen en sporenelementen, en dit alles snel en niet-invasief.

Door middel van deze analyse krijg je inzicht in uw mineralenstatus en worden eventuele aanwezige toxische metalen gedetecteerd. Dit stelt ons in staat om jou op maat gemaakt voedingsadvies te geven en om mogelijke blootstelling aan schadelijke stoffen te identificeren, wat essentieel is voor je gezondheid en welzijn.

Vertrouw op Oligoscan voor een grondige analyse en een gepersonaliseerde aanpak die je gezondheid ten goede zal komen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en workshops