Stefanie

Wat doen we?

Lipoïd-QR

Revolutionair afslankprogramma met gebruik van speciale ampullen.
• Stimuleert vetverbranding en herstelt hormoonbalans.
• Werking via mondslijmvlies en hersenen om hongergevoel te verminderen.
• Moedigt het lichaam aan om eigen vetweefsel te verbranden.

Als je jezelf herkent in emo-eten of eetbuien, ben je niet alleen. Veel mensen ervaren deze drang naar eten bij emoties zoals verdriet, eenzaamheid of woede, als een manier om onaangename gevoelens te verdoven. Helaas leidt dit tot een vicieuze cirkel van genot gevolgd door schuld en teleurstelling.

Emo-eten gaat vaak samen met overgewicht door een onevenwichtige calorie-inname. Gelukkig zijn er strategieën om deze cyclus te doorbreken. Bij Stefanie vind je begeleiding om emo-eten onder controle te krijgen en een gezondere relatie met voeding te ontwikkelen. Herkenbare kenmerken zijn onder andere oncontroleerbare eetdrang, troost zoeken in eten bij stress, en gevoelens van schuld na een eetbui. Het herkennen van deze kenmerken is een eerste stap naar verandering. Met de juiste ondersteuning en strategieën kun je positieve veranderingen maken.

Ontdek de weg naar gezondheidswinst door middel van gewichtsverlies met EQ3. Onze benadering is doordacht en duurzaam, ontworpen om blijvende resultaten te bieden. Met ons programma, dat gebruik maakt van (h)eerlijke vervangmaaltijden als tijdelijk hulpmiddel, kan je een gezondere levensstijl bereiken. We geloven in het creëren van een solide basis voor langdurige veranderingen, waardoor je niet alleen gewicht kunt verliezen, maar ook je algehele welzijn kunt verbeteren. Kom vandaag nog bij ons en ontdek hoe EQ3 je kan helpen op weg naar een gezonder én gelukkiger leven.

Stefanie biedt wetenschappelijk onderbouwde begeleiding aan voor vrouwen tijdens hormonale overgangsfases zoals perimenopauze en menopauze. Ze begrijpt de complexiteit van deze veranderingen en richt zich op het identificeren van individuele behoeften. Door diepgaand inzicht en op maat gemaakt advies helpt ze vrouwen niet alleen symptomen te verlichten, maar ook hun algehele gezondheid en welzijn te verbeteren. Met Stefanie’s expertise kunnen vrouwen deze levensfase met vertrouwen tegemoet treden.

Ontdek met de continue suikeranalyse van BiometrIQ cruciale inzichten voor een gezondere levensstijl. Onze geavanceerde glucosesensor biedt directe metingen van je bloedsuikerspiegel, waardoor je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen over voeding. We onderzoeken ook de pancreascapaciteit na suikerrijke maaltijden om suikerdips te identificeren en aan te pakken. Onze pijnloze procedure laat je focussen op verbetering zonder ongemak. Neem vandaag nog contact op voor een evenwichtiger én energieker leven!

Ontdek het FODMAP-dieet, een wetenschappelijk onderbouwde voedingsbenadering gericht op het verminderen van bepaalde soorten koolhydraten: Fermenteerbare Oligosachariden, Disachariden, Monosachariden en Polyolen. Deze koolhydraten kunnen symptomen veroorzaken bij mensen met gevoelige darmen, zoals bij het prikkelbare darm syndroom (PDS). Door het vermijden of beperken van voedingsmiddelen die rijk zijn aan FODMAPs, kan het dieet helpen bij het verminderen van buikklachten en het bevorderen van een gezonde spijsvertering. Ontdek hoe het FODMAP-dieet jou kan helpen bij het beheren van darmklachten en het verbeteren van jouw algehele welzijn.

Ontdek uw innerlijke balans met Oligoscan, een geavanceerd apparaat dat de mineralen en zware metalen in uw lichaam meet. Met behulp van spectrofotometrie analyseert het apparaat nauwkeurig de concentraties van mineralen en sporenelementen, en dit alles snel en niet-invasief.

Door middel van deze analyse krijgt u inzicht in uw mineralenstatus en worden eventuele aanwezige toxische metalen gedetecteerd. Dit stelt ons in staat om u op maat gemaakt voedingsadvies te geven en om mogelijke blootstelling aan schadelijke stoffen te identificeren, wat essentieel is voor uw gezondheid en welzijn.

Vertrouw op Oligoscan voor een grondige analyse en een gepersonaliseerde aanpak die uw gezondheid ten goede zal komen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en workshops