Julie Vancompernolle was onze allereerste VIP. Na een parcours van anderhalf jaar onder professionele begeleiding bij ons, bleek het voor Julie steeds moeilijker om nog meer kilo’s kwijt te spelen. Toen we haar het VIP-traject voorstelden – om toch nog tot extra gewichtsverlies te komen – gaf de volledige make-over voor Julie de doorslag. Ze tekende in, én met succes. Julie verloor nog eens 10 kilo in 3 maanden tijd, wat het totale gewichtsverlies op een indrukwekkende 42 kilo bracht!

Je staat er niet alleen voor!

“De persoonlijke ondersteuning werkte echt heel goed voor mij. Door de bijsturing op verschillende vlakken, was falen geen optie. De dames van Lecluyse Dieet, Karen van Beweegpunt … ze hielpen mij er allemaal weer helemaal bovenop wanneer het even moeilijk was en ze waren – net als ik – dolenthousiast bij elke vooruitgang.

Door de kookworkshop (mét dessert), de gezonde lunch bij ‘De Smaak’ en de fantastische make-over voelde ik mij een echte VIP! Voor wie twijfelt, heb ik alvast één advies … gewoon DOEN!”

– Julie Vancompernolle –

Afslanken als een VIP

Maak net als Julie de gezondheidsswitch. Combineer onze persoonlijke dieetbegeleiding met leuke workshops en sportsessies. Voor dit intensieve VIP-programma werken we samen met verschillende paramedici. Dankzij die complete aanpak voel jij je binnenkort opnieuw fit, gezond en energiek! Lees hier meer!

Wat kan je verwachten?

  • 6 maanden intensieve begeleiding inclusief:
    • persoonlijk voeding- & dieetadvies,
    • bewegingsprogramma op maat,
    • een gezonde dosis motivatie.
  • Relaxerende sessies met de bodysculptor.
  • Verschillende workshops (o.a. kookworkshop aan huis).
  • Afsluiter met een make-over of andere leuke activiteit.

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Contracteer ons via info@dieetlecluyse.be of 0476 36 68 68.
Wil je nog meer weten over Julie haar ervaringen met het VIP-traject? Check dan haar video-updates op onze Facebookpagina.

Gezonde groeten,
Véronique, Stefanie en Michèle

CategoryVermageren