Dieet Lecluyse - team foto

2017 was voor Dieet Lecluyse een bewogen jaar. Heel wat mensen vonden hun weg naar onze groepsprogramma’s, we werkten ‘Spruitjes enzo’ uit, een programma specifiek voor kinderen, en we namen de Bodysculptor in gebruik, een medisch gecertificeerde techniek voor het verminderen van abdominale obesitas.

Ook 2018 heeft heel wat in petto! Wij slanken niet af, maar gaan volop voor uitbreiding: Dieet Lecluyse gaat een unieke samenwerking aan met twee voedingsprofessionals, elk met hun eigen specialiteiten, zodat wij nog beter kunnen inspelen op specifieke vragen en noden. Daarnaast komen er enkele nieuwe programma’s aan.

Dit alles met maar één doel: Mensen hun streefdoelen helpen bereiken, waardoor ze energieker en gezonder door het leven gaan!

Dieet Lecluyse breidt uit!

Dieet Lecluyse - team foto

Vanaf 1 januari 2018 kan je via Dieet Lecluyse beroep doen op maar liefst drie diëtisten:

Véronique Lecluyse:

Véronique werkt al 27 jaar als diëtiste. De studie voedings- en dieetleer was haar in de tijd op het lijf geschreven: Wetenschappelijke kennis vergaren over voedingsstoffen, hoe je lichaam deze stoffen opneemt en gebruikt, hoe je dankzij gezonde voeding ziektes kan vermijden of erger voorkomen… En vooral leren hoe je dit alles kan overbrengen naar mensen om hen te helpen een gezond leven te leiden.

Nu, bijna dertig jaar later, staat ze gekend voor haar dynamische en eigenzinnige aanpak, met een vleugje humor. Mensen ondersteunen, motiveren en begeleiden met de juiste kennis, dat is haar lang leven. Ze begeleidde in haar praktijk al meer dan duizend mensen naar een gezond en slanker gewicht. Samen met jou zoekt ze naar een oplossing op maat. Met haar tonnen ervaring helpt ze realistische doelstellingen te zetten. Zo is ze een steunpilaar voor een gezond en evenwichtig leven, met voldoende ruimte voor genietmomenten. Haar leuze: ‘Weet dat elke positieve keuze die je maakt altijd een positief resultaat zal teweegbrengen.’

Je kan Véronique bereiken via het contactformulier op de website of telefonisch: 0476 36 68 68. Consultaties vinden plaats in de praktijk te Izegem.

Stefanie Haspeslagh:

Stefanie had als kind al veel interesse in het medische en het wetenschappelijke. Tijdens haar studententijd besefte ze dat gezonde voeding en een gezonde levensstijl alsmaar belangrijker zouden worden. Ze koos dan ook heel bewust voor een job die haar interesse in voeding en gezondheid combineerde met contact met mensen. Al 10 jaar oefent ze die job met veel enthousiasme, passie en voldoening uit.

Ze bleef zich ook bijscholen en verdiepen in bepaalde onderwerpen. Zo behaalde ze het diploma van diabeteseducator en begeleidt ze mensen met verstoorde bloedsuikerwaarden. Ze brengt hen terug op het goede pad en coacht ze naar een gezonde levensstijl. Ze verdiept zich ook in voedselovergevoeligheden (voedselallergieën en voedselintoleranties). Tot slot, organiseert ze workshops en demo’s om op een aangename manier zowel de theorie als de praktijk bij de patiënten te brengen.

Je kan Stefanie bereiken via 0476 36 68 68. Consultaties vinden plaats binnen dezelfde praktijk: Dieet Lecluyse

Michèle Devos:

Michèle Devos is sinds juni 2016 in het bezit van een professionele bachelor in de voedings- en dieetleer. Ze koos heel bewust voor die studie om twee redenen. Enerzijds groeide ze op in een gezin waar medische termen dagelijkse kost waren. Daardoor was ze al erg vroeg geprikkeld om in de gezondheidszorg te stappen. Dat ze op die manier met mensen kan bezig zijn, is mooi meegenomen. Anderzijds ondervond ze op twaalfjarige leeftijd aan den lijve wat een diëtist kan teweegbrengen bij mensen. Tijdens de zoektocht naar een geschikte outfit voor haar plechtige communie, bleek ze nergens in te passen… Ze ging bij Véronique te rade en samen streefden ze naar een gezond evenwicht.

Sindsdien is ze gebeten door gezonde voeding en sport. Nu ze werkt als diëtiste en omringd wordt door fantastische collega’s, beleeft ze haar ultieme droom. Het samen streven naar optimale zorg en daarvoor ook continu bijscholen, doet ze met plezier:

  • Professionele bachelor Voeding- en dieetleer – Hogeschool Odisee Gent
  • Postgraduaat Diabeteseducator – Hogeschool Vives Brugge
  • Verantwoord sporten bij (sport)diëtisten – Hogeschool Vives Brugge
  • Studiedag Diabetes – Hogeschool Vives Brugge

Je kan Michèle bereiken via 0476 36 68 68.

Drie diëtisten onder één dak

Een uitbreiding van de praktijk vraagt natuurlijk om meer ruimte. Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, plannen wij in maart 2018 te verhuizen naar Abelestraat 21. Wij houden je zeker op de hoogte!

Nieuwe programma’s in 2018!

Nieuw groepsprogramma

Iemand die in groep afvalt, heeft 5 keer meer kans op slagen dan iemand die dat op zijn eentje doet. Daarom ontwikkelden wij het 10-weken-groepsprogramma: Een uniek programma waarbij je steun krijgt van groepsleden, maar toch ook persoonlijk opgevolgd wordt door een aantal individuele testen en metingen.

Er start een nieuw groepsprogramma op 22 januari om 19u30. Naast het luik voeding omvat dit programma nu ook twee beweegsessies en een extra winkeloefening. Dus nog meer interactie dan voorheen. Schrijf snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

En wie inschrijft voor eind 2017 krijgt 50 euro korting! Gebruik de code “nieuwe groep”.

VIP-traject

In 2018 gaan we ook van start met een uniek VIP-traject. Vanaf januari zullen wij onze eerste VIP intensief volgen en daarover berichten op Facebook. Hou onze Facebook-pagina dus in de gaten en mis het niet!

Voor nu willen wij jou hele fijne feestdagen toewensen!
Geniet van de gezelligheid en alle lekkers, uiteraard met mate 😉

Gezonde groet,
Véronique Lecluyse – Stefanie Haspeslagh – Michèle Devos

CategoryVermageren