Afslanken als een VIP: fit, gezond en energiek met de VIP-gezondheidsswitch

In ons VIP-programma sta je 6 maanden onder intensieve begeleiding richting een gezonde en evenwichtige levensstijl. Samen gaan we voor een topresultaat want … teamwork makes the dream work!

Fit, gezond & energiek

De eerste maand kom je wekelijks bij ons langs. We stellen een voedingsschema voor je op en bepalen of je al dan niet met dieetondersteunende maaltijdvervangers wenst te werken. Daarna kom je tweewekelijks op dieetconsultatie. We voeren telkens een BIA-meting uit. En enkele Ecal-metingen. Dankzij een virtuele bril kan je de resultaten goed volgen. Van een motivatiefactor gesproken!

Drie keer per week krijg je een ‘trigger’ via mail, sms of telefoon. Je kan ons ook altijd inschakelen als hulplijn wanneer het afslanken je even te veel wordt.

Het VIP-programma is geen typisch dieet. Het verandert your way of life! Elke week ga je één uur aan de slag met een personal trainer. Daarbovenop krijg je een gepersonaliseerd bewegingsschema ter ondersteuning. Tijdens de winkeloefening en de gezonde kookworkshop leer je toffe gerechtjes in je voedingsschema inpassen en klaarmaken. Dankzij de restaurantbon geniet je van een gezellige én gezonde lunch! De 10 sessies met de bodysculptor zijn de perfecte aanvulling op je dieet.

Na het programma hebben we een leuke afsluiter voor je in petto! De dames verwennen we gedurende een heuse make-over met stijl- en kleuradvies, een kappersbeurt en een VIP-shoppingsessie bij Be-Casual. Zo kan je trots jouw eindresultaat showen en vereeuwigen tijdens de fotoshoot!

Ook de heren leggen we graag in de watten. Kies jouw favoriet uit heel wat toffe activiteiten: een sessie bij de barbier, een inspanningstest bij Pulso Preventielab, een rit op een autocircuit of een ski- of surfinitiatie? It’s up to you!

In het kort:

  • intensieve begeleiding bij het afslanken
  • bewegingsprogramma op maat (i.s.m. Beweegpunt Izegem)
  • persoonlijke motivatieberichtjes (meermaals per week)
  • interessante workshops (winkeloefening & koken)
  • 10 sessies bodysculptor
  • restaurantbon: de smaak voor een gezonde lunch (2 pers.)

VIP programma - dieetlecluyse

Heb je baat bij wat peer pressure? Misschien is in groep afslanken dan wel iets voor jou!

Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan?

CONTACTEER ONS!

Opgelet: de plaatsen in het VIP-programma zijn beperkt.