Afslanken als een VIP: fit, gezond en energiek met de VIP-gezondheidsswitch

In ons VIP-programma sta je 6 maanden onder intensieve begeleiding richting een gezonde en evenwichtige levensstijl. Samen gaan we voor een topresultaat want … teamwork makes the dream work!

Fit, gezond & energiek

-We stellen een voedingsschema aan de hand van jouw DNA analyse (Fagron) voor je op en bepalen of je al dan niet met dieetondersteunende maaltijdvervangers wenst te werken. Daarna kom je op regelmatige basis op consultatie. We voeren telkens een BIA-meting uit. Van een motivatiefactor gesproken!

Je kan ons ook altijd inschakelen als hulplijn wanneer het afslanken je even te veel wordt.

Het VIP-programma is geen typisch dieet. Het verandert your way of life! Je kan onbeperkt gebruik maken van de Slimcab, Slimwall en VacuStep bij Lecluyse Beweegt. De Ultratone Biostimulatie in combinatie met de BodySculptor zorgt voor een perfecte figuurcorrectie, daar waar diëten tekort schiet. Dankzij restaurant De Smaak Izegem (2 personen) geniet je van een gezellige én gezonde lunch!

Na het programma hebben we een leuke afsluiter voor je in petto! De dames verwennen we gedurende een heuse make-over met stijl, een kappersbeurt, make-up en een stralende fotoshoot in samenwerking met het ZOOM Atelier Beauté. Zo kan je trots jouw eindresultaat showen!

Ook de heren leggen we graag in de watten. Kies jouw favoriet uit heel wat toffe activiteiten: een sessie bij de barbier, een inspanningstest bij Pulso Preventielab, een rit op een autocircuit of een ski- of surfinitiatie? It’s up to you!

In het kort:

  • intensieve begeleiding bij het afslanken
  • onbeperkt bewegen in Slimcab en Slimwall (i.s.m. Lecluyse Beweegt)
  • Ultratone Biostimulatie
  • BodySculptor
  • Restaurantbon: De Smaak voor een gezonde lunch (2 pers.)
  • afsluit in ware VIP stijl (naar keuze)

Heb je baat bij wat peer pressure? Misschien is EAT IT, MOVE IT dan wel iets voor jou!

Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan?

CONTACTEER ONS!

Opgelet: de plaatsen in het VIP-programma zijn beperkt.