Binnen 14 dagen minder vet in je lijf met de Vet-verbrandings-booster

 

Doe jij grote inspanningen om af te vallen, maar zie je weinig beweging op de weegschaal?

Wil je graag weten waar het fout loopt bij jou?

Hoe jij meer vet kan verbranden?

Wil je te weten komen, welke voeding ervoor zorgt dat jij niet afvalt?

 

GRAAG INTRODUCEREN WIJ DE VET-VERBRANDINGS-BOOSTER

a.d.h.v. de continue glucose sensor

“De grootste reden voor mij om deze analyse uit te testen was omdat ik heel vaak een drang had naar zoet en ik vroeg me af of deze momenten konden verklaard worden door mijn bloedsuikerspiegel. Uit de analyse bleek dat mijn maaltijdmomenten tijdens de dag soms te weinig voedend waren, waardoor ik achteraf snel honger of zin naar zoet kreeg.

 

Door samen met de diëtisten mijn maaltijden complexer te maken verminderde deze drang naar zoet al tijdens de tweede week.” 

Caroline

Met de unieke glucose sensor meten we op elk moment van de dag jouw bloedsuikerwaarde.

Binnen 14 dagen:

  • Versnel jij je vetverbranding met kleine aanpassingen
  • Onderdruk jij de drang naar zoet. Voortaan kies je makkelijker voor gezonde voeding zodat je meer geniet van eten zonder schuldgevoel.
  • Krijg je meer energie. Dit betekent dat je terug meer zaken aanpakt die je wil doen zonder dat dit lastig is of dat je er ‘s avonds te moe voor bent. 
  •  Zet je gemakkelijk en snel beweging (en vooral welke) in je dagelijkse leven, zodat je er terug strakker uit ziet en mentaal meer rust ervaart.
  • Geniet je van een goede nachtrust en sta je terug fit op.

 

Ieder lichaam is anders. Daarom introduceren wij de glucose sensor. Zo weet je exact hoe jij reageert en kunnen wij je hiermee optimaal helpen.

“Ik probeerde al een tijdje af te vallen, maar het ging heel moeizaam. Omdat ik weinig effect zag van mijn inspanningen raakte ik gefrustreerd en verloor ik mijn motivatie. Daarom besloot ik om de continue suiker analyse een kans te geven.

Na de eerste week stond ik versteld van het grote verband tussen wat ik eet en hoe mijn bloedsuikerspiegel daarop reageert. Mijn grafiek stond vaak in het rood, wat wil zeggen ‘vetopslag’. Samen met de diëtisten zochten we naar haalbare praktische aanpassingen op vlak van voeding en beweging om deze grafiek groener en stabieler te krijgen.

Ik paste deze thuis toe en zag heel snel het effect op mijn bloedsuikerspiegel via de app. Dat werkte heel motiverend! Door de aanpassingen zit mijn lichaam nu veel langer in vetverbranding, dat was te zien op de veel groenere grafieken. Na deze analyse kan ik nu veel slimmer mijn voeding gaan aanpassen.” 

Pieter

Wil jij ook binnen 14 dagen jouw vet verbranden?