Als kindereetcoach geven wij voedingsadvies op kindermaat, zowel voor de behandeling van obesitas als ondergewicht bij kinderen.

 Ondergewicht of obesitas bij kinderen: onze unieke aanpak

Is je kind een slechte eter? Of ondervindt je kind eetproblemen waardoor eten dagelijks een zware dobber wordt?

Onze kindereetcoach motiveert jouw zoon- of dochterlief aan de hand van de Hip & Healthy-methode. Ook in geval van overgewicht bij kinderen en jongeren laten we hen op een speelse manier kennismaken met gezonde voeding en de bijhorende levensstijl.

Met Hip & Healthy focussen we op het zelfvertrouwen van je kind. Speelse oefeningen, de leuke en educatieve proeftoren, maar ook de communicatie en het overleg met jullie als ouders… Het zijn de basisingrediënten om je kind te helpen bij het maken van gezonde en gevarieerde voedingskeuzes. Het kind zal zelf versteld staan van zijn of haar eigen kunnen!

We voorzien intensieve begeleiding gedurende 6 maanden. In de eerste maand plannen we wekelijks een sessie. Daarna bouwen we stapsgewijs af tot één opvolgcontrole per kwartaal gedurende de groeiperiode van je kind.

Naast begeleiding bij ondergewicht en obesitas bij kinderen, zorgen we als kinderdiëtist ook voor een aangepast dieet bij een voedselallergie- of intolerantie.

kinderdieet-small

Ben je benieuwd naar onze unieke aanpak?

CONTACTEER ONS!