VIP traject Julie

Afvallen, afslanken, vermageren, gewicht verliezen… dat zijn de woorden die ik in de afgelopen 28 jaar elke dag hoor voorbij komen. En nog elke dag met evenveel enthousiasme help ik die mensen om een evenwicht te vinden.

Maar ik voelde reeds al een tijd aan dat een aantal mensen op zoek waren naar iets meer, iets wat hen die extra stimulans zou geven. Ik liep al een tijd rond met het idee om een heel bijzonder concept te gaan uitwerken.

Net zoals diëten: morgen, maandag, volgende week. Dankzij de uitbreiding met twee even enthousiaste inspirerende collega’s hebben wij dit omgezet in werkelijkheid. En wij staan echt te popelen om er mee van start te gaan.

Daarom gingen we op zoek naar iemand die samen met ons de uitdaging wou aangaan en dan ook haar of zijn ervaring wilde delen met de buitenwereld.

En tussen alle kandidaturen door meldde Julie Vancompernolle zich ook aan. Julie is een jonge mama 32 jaar, gehuwd, 2 kinderen en werkt full time. Julie is al geruime tijd bij mij onder begeleiding en heeft al een heel mooi traject afgelegd, ze speelde reeds 30kg kwijt maar haar streefdoel was altijd die kaap van -40kg te kunnen bereiken. En hoe hard ze ook probeerde het laatste jaar, telkens verloor ze de motivatie, de juiste insteek om die laatste 10kg nog kwijt te geraken. Toen ze onze oproep tot uithangbord zag passeren heeft ze meteen toegehapt, en met vol enthousiasme haar motivatie en doelstelling doorgestuurd.

Julie voldeed volledig aan onze voorwaarden en zijn wij dan samen vol enthousiasme van start gegaan op zaterdag 6 januari jl..

VIP traject Julie

Een uitgebreide intake met gans ons team maakte meteen duidelijk dat Julie de 3 komende maanden een heel intensieve aanpak te wachten staat.

We zijn amper nog maar 2 weken ver en haar resultaat is echt al verbluffend -3,5kg.

Samen met haar hebben we besloten om te starten met het Equilibre3-programma, dit omvat dat Julie 2 maaltijdondersteunende maaltijden gebruikt en 1 gewone gezonde maaltijd ’s avonds die ze samen met haar gezin kan van genieten.

Dagelijks sturen we haar ook een motiverende sms, email, kort telefoontje om haar aan te moedigen. Want dat het niet altijd even makkelijk is dat weet Julie beter dan geen ander. Maar ze heeft er duidelijk zin in en die berichten boosten haar elke ochtend terug om er weer tegenaan te gaan.

Intussen is Julie ook gestart met het bijhorende beweegprogramma.
Hiervoor werken we samen met Beweegpunt Izegem; the place to be als het over gezond bewegen gaan.

Julie die geen sport beoefende, krijgt wekelijks 1 uur personal coaching en daarnaast ook nog een aantal oefeningen die ze makkelijk thuis kan uitvoeren.

Zelfs na die twee weken is Julie superenthousiast over hoe goed het wel aanvoelt en het geeft haar ongelooflijk veel energie, en ze kan rekenen op een heel persoonlijke aanpak.

Dieet Lecluyse - VIP bewegingsprogramma

En aangezien ontspannen ook een heel belangrijk onderdeel is voorzien we in het traject ook een sessie Bodysculptor.

En dit is zeker nog niet alles: Het traject bevat verder nog:

  • kookworkshop aan huis,
  • gezonde lunch in De Smaak Izegem,
  • kleur en stijladvies,…

Dus we hebben zeker nog heel wat in petto!

Wie graag alles op de voet volgt dan kan je haar ervaringen zien op onze Facebookpagina.

Het is duidelijk dat dit programma niet voor iedereen weggelegd is.

Wij zoeken vooral mensen die tijd-energie-en geld willen investeren in hun gezondheid.

Wij beloven jou: Professionele begeleiding-intense back-up-met als einddoel: een gezondheidsniveau om jaloers op te zijn!

Heb je interesse?
Klik dan op de button hieronder en je zal snel zien of dit iets voor jou is!

Ja, ik heb interesse in een Professionele begeleiding!

Dieet Lecluyse - VIP (Julie)

Ben jij dus overtuigd dat 2018 het jaar zal worden waarbij je een ware doorbraak wil realiseren op vlak van gezondheid?

En je hebt al van alles gehoord, gelezen, geprobeerd maar je weet niet meer waar te beginnen? Je wil heel graag weten hoe het nu eigenlijk wel moet?
Wij zijn een enthousiast team van 3 diëtisten die borg staan voor een heel persoonlijke aanpak! Heb je last van overgewicht, ben je diabetespatiënt of heb je een allergie, aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen je graag op goeie weg!

Gezonde groeten,
Véronique, Stefanie en Michèle

CategoryVermageren