Black Friday Deals 

Ontgrendel Je Beste Zelf met Onze Pre-Black Friday Deals!

Ultratone - Strakker, Sterker, Beter: €199 Korting! Ontdek de kracht van Ultratone met ons speciale 4 weken programma (2x per week) voor slechts €400 in plaats van €599! Elektronische spierstimulatie zorgt voor een strakker lichaam. Zonder de intensiteit van traditionele workouts. >>> RESERVEER NU!
E-Shape - Stimuleer je Vitaliteit: €60 Korting! Ervaar de unieke trillingstechnologie van E-Shape gedurende 4 weken (2x per week) voor slechts €200 in plaats van €260! Verhoog je vitaliteit en bereik een strakker lichaam zonder overmatige inspanning. Mis deze kans niet om jezelf te verbeteren! >>> RESERVEER NU!
Bodysculptor - Lichaamscontouring in Stijl: €137 Korting! Voor liefhebbers van doelgerichte lichaamscontouring bieden we 4 weken Bodysculptor (2x per week 30' of 1x 60') voor slechts €260 in plaats van €397! Transformeer je lichaam met geavanceerde technologieën en gerichte oefeningen. Boost je zelfvertrouwen! >>> RESERVEER NU!

Coachingstrajecten 

Omdat wij het iedereen gunnen om gezond te zijn, doen wij een eenmalig aanbod!

ALLEEN GELDIG TOT VRIJDAG 24 NOVEMBER 23:59 uur

Wanneer jij NU besluit in te stappen in één van onze persoonlijke coachingstrajecten, verdubbelen we de duur van het traject!

Zo geniet jij nóg langer van onze begeleiding 💪🏻

Dit aanbod is ALLEEN geldig tot vrijdag 24 november 23:59 uur.

Stuur een mail naar info@dieetlecluyse.be met vermelding van BLACK FRIDAY DEAL

Gezonde Levensstijl Boost

Dit traject is gericht op het verkrijgen van inzicht in een gezonde levensstijl. Je leert hoe je jouw voeding en levensgewoonten kunt aanpassen om een energieker en gezonder leven te leiden. Het leg je de basis voor een duurzame transformatie naar een gezondere versie van jezelf.

NU geen 2 maar 4 maanden begeleiding! 

Sterk & Duurzaam

Dit persoonlijkere traject richt zich op het creëren van een gezonde en duurzame levensstijl, met als toevoeging continue glucosemeting. Je krijgt de tools en begeleiding om sterk te staan te midden van verleidingen op het gebied van lekker eten. Het helpt je om jezelf fysiek en mentaal te versterken, zodat je met meer zelfvertrouwen kunt genieten van het leven.

NU geen 4 maar 8 maanden begeleiding!

Ultieme Transformatie

Dit krachtige traject biedt een allesomvattende aanpak voor een levenslang succes op het gebied van gewichtsbeheersing en welzijn. Het belooft niet alleen fysieke transformatie, maar ook mentale kracht, emotioneel evenwicht en een stralende uitstraling.

Ontdek de sleutel tot een blijvend gewichtsbeheer en een stralende uitstraling en bereik de ultieme transformatie voor een levenslang succesvol en gezond leven. Leef het leven dat je verdient

NU geen 12 maar 24 maanden begeleiding!