De eindejaarsperiode staat voor de deur: Chocolade zo ver het oog reikt wanneer de sint in het land is. We zeggen volmondig ja tegen het smeltende, fluweelzachte snoepgoed. Gezellige etentjes onder familie en vrienden, een uitstap naar de kerstmarkt, de eindejaarsdrink en zoveel meer.

Uiteraard hoort bij dit alles ook een glaasje champagne, en daarna is het tijd voor de borrelhapjes… mmmm.
Misschien voorzie jij wel groentechips én wortelstaafjes met cocktailsaus. Die werden uiteraard gemaakt van light mayonaise. Daarnaast nog wat blokjes kaas en misschien neem je er een augurkje bij om toch een gezonde touch aan het geheel te geven? 

Help??

Maar welk effect zal dit hebben op mijn gewicht? Zullen al mijn geleverde inspanningen van het afgelopen jaar voor niets geweest zijn?

Neen toch?
Met onderstaande tips kan je zeker je gewicht onder controle houden tijdens de aankomende feestperiode!


Deze 10 ultieme tips kunnen jou helpen om de feestdagen door te komen:

.

  1. Beperk jouw alcoholconsumpties, misschien ben jij eens bob dit jaar?

  2. Indien je rechtshandig bent, zet je beter jouw waterglas rechts en wijnglas links. Omgekeerd voor de linkshandigen onder ons.

  3. Zorg dat je met geen al te grote honger van huis vertrekt, drink op voorhand een tas soep zodat de grootste honger opgevangen is.

  4. Beperk de extra sauzen zoals mayonaise tijdens het eten. 

  5. Schuif 1x aan bij het dessertbuffet.

  6. Eet geen extra brood die op tafel geserveerd wordt.

  7. Blijf bewegen tijdens deze dagen, zodat jouw energieverbruik kan stijgen.

  8. Wees strikt op de dagen dat er niets gepland is.

  9. Zorg voor voldoende nachtrust (ook dit heeft een invloed op ons eetgedrag).

  10. Drink voldoende water.

Heb je nood aan extra ondersteuning of wil je in 2020 echt in je gezondheid investeren? Maar wil je een aanpak op maat en meteen ook de juiste informatie? Dan zijn wij jouw beste partner!

Véronique, Stefanie en Michèle bekijken jouw startsituatie en samen stellen we een plan van aanpak op. Heel persoonlijk en vooral met haalbare tussenstappen, bijvoorbeeld hoe pakken we de feestdagen aan? 

Dus… Stel niet uit waar je vandaag nog aan beginnen kan! Boek vandaag nog een online afspraak via onze website: https://dieetlecluyse.be/contact/ of stuur een mail naar info@dieetlecluyse.be

P.S. 1: Wil je net dat extraatje meer? 
Geniet nu van een voordeelkorting op een kuur bodysculptor, je krijgt maar liefst 10 sessies + 10 sessies gratis! Zo ga jij extra stralend de feestdagen tegemoet.

P.S. 2: Zag je ons op 27 november op het VTM journaal naar aanleiding van de burgemeesterchallenge. Opname gemist? Neem zeker een kijkje op onze Facebookpagina
Save the date: 15 december voor een heel bijzondere afsluit, ook jij kan erbij zijn!

Hopelijk tot binnenkort?

Gezonde groetjes,
Véronique, Stefanie en Michèle

Dieet Lecluyse

CategoryVermageren