3 West-Vlaamse burgemeesters gaan de uitdaging aan 

We lanceerden een tijd geleden een oproep naar alle burgemeesters. Bart Tommelein uit Oostende, Ward Vergote van Moorslede en Bert Maertens uit Izegem gingen de uitdaging aan om in drie maanden gezonder te gaan leven. Gedurende 3 maand hebben wij bij Dieet Lecluyse deze 3 burgemeesters professioneel gecoacht en samen gestreeft naar een persoonlijk opgesteld gewichtsdoel.

3 burgemeesters, 1 doel

Op 15 december 2019 mochten de burgemeesters opnieuw op de weegschaal om te zien of ze hun persoonlijk doel bereikt hadden.

De Izegemse burgemeester Bert Maertens klokte af op 101,8 kilogram en verloor dus een mooie 7 kilogram. Helaas haalde hij daarmee zijn doel niet. “Eigenlijk had ik hier graag een getal van 2 cijfers zien staan, maar dat is helaas niet het geval. Toch voel ik mij allerminst een verliezer, ik ben veel meer op mijn eten gaan letten en ik beweeg een pak meer dan vroeger. Ik ben vastbesloten om Dieet Lecluyse te blijven bezoeken en mij verder te laten begeleiden door dit fantastisch team!”

Copyright: Krant van West-Vlaanderen

Burgemeesters Bart Tommelein en Ward Vergote behaalden hun doel wél en deden dat met verve. Bart zag een mooie 99,15 kilogram verschijnen en collega Ward had exact hetzelfde getal op de weegschaal staan. 

Het goede resultaat van de burgemeester leverde niet alleen een mooie award op, we verzorgden ook een gezonde lunch voor het schepencollege.

Alle inwoners van Oostende en Moorslede kregen tijdens de maand januari een mooie korting krijgen, dankzij de overwinning van jullie Burgervader.

Wil je net als Bart Tommelein, Ward Vergote of Bert Maertens aan je gezondheid werken in 2020?

Dan maak je NU best een afspraak.

Boek een online afspraak via onze website: https://dieetlecluyse.be/contact/ of stuur een mail naar info@dieetlecluyse.be

Gezonde groetjes,
Véronique, Stefanie en Michèle

Dieet Lecluyse

De media-aandacht rond onze challenge zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn. Hier alvast een greep uit de vele mediaberichten:

CategoryVermageren