Afvallen in groep: 1 maatje minder in 8 weken tijd

Gezond afvallen doen we samen! Tijdens deze 8 sessies staan gezond eten en meer bewegen centraal. De groepsdynamiek is het geheime ingrediënt om in 8 weken tijd te streven naar dat maatje minder.

Tijdens de eerste individuele sessie bepalen we samen jouw doelstellingen. Als je dat wil, kan je gezonde voeding combineren met dieetondersteunende maaltijdvervangers. Je enkel focussen op gezonde maaltijden kan natuurlijk ook!

Er is een combinatie van live en online momenten:

  • 1 beweegmoment
  • Informatieve workshops met heel wat tips en tricks

De online momenten ontvang je digitaal aan de hand van een video, PPT, de nodige informatie en werkdocument om van thuis uit verder aan je gezonde gewoontes te kunnen werken.

Tussendoor kan je via de besloten Facebookgroep rekenen op steun en motivatie van je teamies. Een gezonde levensstijl omvat meer dan alleen voeding. Daarom krijg je een sessie bewegen, leer je etiketten interpreteren en sluiten we onze module ‘afvallen in groep’ af met een gezellige kookworkshop.

Dit groepsprogramma is ideaal voor mensen die toch professionele hulp wensen, de steun van anderen kunnen gebruiken maar het niet haalbaar zien om wekelijks langs te komen.

In het kort:

  • 8 sessies, waarvan 5 live en 3 online
  • 1 sessie bewegen met bijhorende hapjes

We starten op:

Zaterdag 14 september a.s. om 9:00 uur

Tarief is € 279

Kies je liever voor een persoonlijke begeleiding op maat? Dan is ons individueel traject vast iets voor jou!

Schrijf je nu in voor het volgende groepsprogramma

Nog vragen over afvallen in groep?

CONTACTEER ONS!