Dieet Lecluyse | Wil jij het nieuwe jaar ook goed beginnen?
Menu

Wil jij het nieuwe jaar ook goed beginnen?

door veronique 6 januari 2017


De vakantie is nu echt bijna afgelopen, volgende week begint het “normale leven" weer. Zijn er bij jou in de afgelopen feestmaand ook wat feestkilootjes bij gekomen? En wil je deze heel graag weer kwijt vooraleer de lente zich komt aanmelden? Kortom: Wil jij het nieuwe jaar ook goed beginnen? Dan kan ik je helpen!

Als dieet- en voedingscoach begeleid ik reeds 26 jaar mensen met overgewicht. Dit zowel individueel als in de groep, maar altijd op maat van de persoon in kwestie! Samen zoek ik met jou naar een oplossing die perfect aansluit op jouw dagelijks leven.

De tweede week van januari start mijn groepsprogramma ‘Een maatje minder in 10 weken tijd’ weer!

Ik begeleid zowel een avondgroep, start op maandagavond 16 januari a.s. om 19u00 én een ochtendgroep, start op donderdagmorgen 19 januari a.s. om 09u00. 

Door het uitvoeren van een aantal individuele testen en metingen is dit 10-wekenprogramma toch persoonlijk maar als surplus krijg je de steun van de andere groepsleden. En de kracht van de groep is niet te onderschatten aangezien de groepsleden elkaar motiveren, inspireren, ondersteunen én worden de successen met elkaar gevierd!

Tijdens het 10-wekenprogramma leer je stap voor stap hoe jij je doel kan bereiken en behouden, hoe jij nu uiteindelijk wel zal slagen in het volhouden van je nieuwe eetgewoontes. En ondervind je ook dat bewegen toch leuk kan zijn! 
Kortom hoe afvallen toch nog lekker genieten kan zijn!

Stel je voor dat jij je na dit 10-wekenprogramma fitter en energieker voelt. Je terug in jouw oude kledingmaat past, waardoor jouw zelfvertrouwen een enorme boost krijgt… Dat is toch wat jij ook wilt?

Wil je meer informatie over dit 10-wekenprogramma? Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie of neem een kijkje op mijn website ‘Een maatje minder in 10 weken tijd’.

Let op: De plaatsen zijn beperkt en als je je inschrijft vóór donderdag 12 januari a.s. geniet je ook nog eens van een korting van 50 euro! Én je bent verzekerd van een plaats!

Aarzel niet en schrijf je hier nu in! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Of heb je reeds een mooi resultaat neergezet maar wil je toch nog een extra duwtje of je strakker in je vel voelen?
Dan kan de bodysculptor jouw ideale partner worden.

De bodysculptor is een moderne en efficiënte afslankmethode die door middel van lage frequentiegolven en micropressie de vetmassa doet verminderen en tevens helpt het ook bij het behandelen van cellulitis. Het behandelt succesvol gelaat (kin); armen, taille, heupen, dijen, kuiten en billen.

Door middel van het uitsturen van lage frequentiegolven wordt de samentrekking van de gladde spieren gestimuleerd zonder dat je dit merkt. Hierdoor stijgt je energieverbruik en stimuleert het tevens de lipolyse (vetafbraak).

30 MIN BODYSCULPTOR = EEN VERBRUIK VAN ca 650 KCAL !

- Gegarandeerd resultaat na 1 kuur
- Kuur is 12 sessies (2 keer per week)
- 1 sessie is 60 euro
- Kuur is 570 euro, maar tot eind januari heb ik een speciale lanceringstarief: 520 euro!

Gun jezelf dat extraatje en geniet bovendien van het relaxerend effect.
Graag ééns uitproberen? Vraag vrijblijvend een proefsessie aan.

Heb je zin, zie je het zitten? Doe mee, ik help je graag op weg!
Nog vragen? Contacteer me vrijblijvend.

Gezonde groet,

Véronique Lecluyse
Dieet- en voedingscoach

Reactie toevoegenbiuquote
Loading


Een afspraak maken Gratis e-course

Recente blogberichten


Dieet Lecluyse op Facebook

Webdevelopment by AtMires