Dieet Lecluyse | Samen aan de slag in 10 weken, doe je mee?
Menu

Samen aan de slag in 10 weken, doe je mee?

door veronique 30 augustus 2017


Hopelijk heb je heerljk genoten van de zomer en je vakantie! 

Maar zeg eens eerlijk, zijn er bij jou toch wat zomerkilootjes bij gekomen? Als dat het geval is dan is het wel verstandig dat je die voor de winter er weer af hebt! Ik kan je hierbij helpen!

Eind september start mijn groepsprogamma 'Een maatje minder in 10 weken tijd’.

Ik begeleid zowel een ochtend- als een avondgroep, de nieuwe groepen starten terug op:

- Maandag 2 oktober om 19u30
en
- Donderdag 5 oktober om 09u00 

Door het uitvoeren van een aantal individuele testen en metingen is dit 10-wekenprogramma toch persoonlijk maar als surplus krijg je de steun van de andere groepsleden. Een groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers, maar let op; de kracht van de groep is niet te onderschatten aangezien de groepsleden elkaar motiveren, inspireren, ondersteunen én worden de successen met elkaar gevierd!

Tijdens het 10-wekenprogramma leer je stap voor stap hoe jij je doel kan bereiken en behouden, hoe jij nu uiteindelijk wel zal slagen in het volhouden van je nieuwe eetgewoontes. En ondervind je ook dat bewegen toch leuk kan zijn!


Kortom: Afvallen kan toch nog lekker genieten zijn!

Stel je voor dat jij je na dit 10-weken-groepsprogramma fitter en energieker voelt. Je terug in jouw oude kledingmaat past, waardoor jouw zelfvertrouwen een enorme boost krijgt …

Het lukte Krista, Laurette en de vele anderen alvast. Zij zijn zichzelf en de groep dankbaar voor het helpen volhouden en stimuleren.

"Door gezondheidsredenen was ik de laatste tijd weer een aantal kilootjes bijgekomen. Telkens probeerde ik zelf wel weer ééns van start te gaan, maar niet vandaag..."Maandag start ik echt wel". Maar toen werd het weer de week erop en nog ééns de week erop... Ik geraakte niet vooruit. Toen ik hoorde van het 10-wekenprogramma wist ik dat dit het was wat ik nodig had. 

En ik moet toegeven: Ik heb na 5 weken al een heel mooi resultaat geboekt: 4,6kg ben ik reeds kwijt! Goed hé, en de groepssteun geeft mij ongelooflijk veel energie en motivatie om verder te doen. De sfeer is supertof en gezellig, we leren heel veel van elkaar, we wisselen onderling tips uit en Véronique leert ons telkens weer hoe we verder kunnen doorzetten adhv heel wat praktische tips en tools. Want het is niet elke dag even makkelijk maar we blijven gemotiveerd. Mijn kledingmaatje minder is bijna bereikt dankzij de steun van Véronique en mijn groep."

Krista (58 jaar) uit Roeselare


Wat kost het 10-weken-groepsprogramma? 

  • Prijs: 395 euro incl. btw (10 sessies – biameting – online ondersteuning -  kookworkshop)
  • Bonus: Een handige werkmap (ter waarde van 25 euro) zorgt ervoor dat je steeds kan teruggrijpen naar hetgeen je aangeleerd werd.
  • Start: Maandag 2 oktober om 19u30 of Donderdag 5 oktober om 09u00
  • Waar: Praktijk Abelestraat 25, Izegem
 

 

Vroegboekkorting

Wil je mee doen? Meld je dan aan vóór maandag 11 september a.s. dan is jouw investering niet 395 euro incl. btw maar slechts 370 euro incl. btw. Je geniet dus van een vroegboekkorting van 25 euro! Mooi meegenomen toch?

En… wat nog mooier is; je bent verzekerd van een plaats én ga jij de strijd met de extra kilo’s samen met mij aan! 

>>> JA, IK DOE MEE! <<<


Wil je eerst meer informatie over dit 10-wekenprogramma? 
Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie of neem een kijkje op mijn website ‘Een maatje minder in 10 weken tijd’?

Tot snel!

 

Reactie toevoegenbiuquote
Loading


Een afspraak maken Gratis e-course

Recente blogberichten


Dieet Lecluyse op Facebook

Webdevelopment by AtMires