Dieet Lecluyse | Maak je lichaam zomerproof met Bodysculptor!
Menu

Maak je lichaam zomerproof met Bodysculptor!

door veronique 27 april 2017


Binnenkort is het weer tijd voor korte rokjes, luchtige T-shirts en vrolijke zomerjurkjes. Wil jij ook vol zelfvertrouwen de zomer ingaan? Maar zijn er nog wat winterkilootjes blijven plakken? Dan raden wij absoluut de Bodysculptor-methode aan, een innovatieve techniek die vetmassa én cellulitis aanpakt. Ontdek hieronder hoe het werkt en welke resultaten je mag verwachten. Ook jij kan stralen deze zomer!

Bodysculptor, wat is het? 

Bodysculptor is een medisch gecertificeerde afvalmethode, die door middel van lage frequentiegolven en micropressie de vetmassa doet verminderen. Bovendien helpt het ook bij de behandeling van cellulitis. De methode behandelt succesvol gelaat (kin), armen, taille, heupen, dijen, kuiten en billen.

In België begint deze methode nog maar net in te burgeren, maar in Frankrijk werken tal van dokters en kinesisten al meer dan 10 jaar met Bodysculptor. In 2007 ontving Bodysculptor de prijs van beste afslankingsmethode, uitgereikt door de internationale pers.

Hoe werkt het?

De Bodysculptor zendt lage frequentiegolven uit, waardoor de samentrekking van de gladde spieren wordt gestimuleerd, zonder dat je dit merkt. De golven zijn onschadelijk voor je huid en lichaam. De frequentiegolven verhogen je energieverbruik en stimuleren de vetafbraak. De resultaten zijn indrukwekkend: 30 minuten Bodysculptor zorgt voor een verbuik van maar liefst 650 Kcal!

Maar dat is niet alles. Bodysculptor is ook zeer goed voor je huid. De methode stimuleert immers de huidcellen en zorgt voor een lymfedrainage, waardoor vetzuren, vocht en afvalstoffen worden afgevoerd. Je huid wordt steviger en vertoont minder cellulitis. Bovendien heb je door de behandeling minder last van zware en vermoeide benen.

Wij adviseren om een kuur te volgen met een frequentie van 2 tot 3 keer per week. Na slechts enkele weken zal je een duidelijk verschil merken.

Leer meer over Bodysculptor in deze video.

Voor wie?

Bodysculptor is voor iedereen aan te raden, welke mate van overgewicht je ook hebt. Zowel mannen als vrouwen hebben er baat bij, jong of oud. De methode is bijzonder geschikt voor  mensen met een verhoogd cholesterolgehalte, met fybromyalgie, pijnlijke of stramme gewrichten, of zware en vermoeide benen.

Let wel, zwangere vrouwen en mensen met een pacemaker komen niet in aanmerking voor de behandeling.

De Bodysculptor-ervaring

De Bodysculptor-methode is niet alleen effectief, de behandeling is ook zeer ontspannend. De volgende sensaties treden op:

  • gevoel van zachte warmte, vergezeld van lichte transpiratie
  • slaperigheid
  • relaxerend gevoel
  • ontspannen spieren
  • lichtheid van de benen

Resultaat: 1 à 2 kledingmaten minder!

Uit medische testen blijkt dat het gemiddelde verlies in centimeter, na een volledige kuur van 12 sessies, ongeveer 1 à 2 kledingmaten bedraagt. Hou er rekening mee dat dit resultaat kan variëren naargelang de persoon, maar je mag zeker zijn van een concreet en duurzaam resultaat.

Vergeet ook niet, Bodysculptor is geen wondermethode, maar een goede ondersteuning van een gezonde levensstijl. Combineer je Bodysculptor met een dieet, dan zal je optimale resultaten behalen. 

Bodysculptor doet je centimeters verliezen én geeft je een fitter en ontspannen gevoel. Bekijk hieronder de getuigenis van één van onze cliënten.

Bekijk hier de video

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bodysculptor-actie bij Dieet Lecluyse

>>>   14 sessies voor de prijs van 10!   <<<


Bij Dieet Lecluyse zijn we echt overtuigd van de positieve werking van de
Bodysculptor-methode. Wil jij deze zomer stralend en strak voor de dag komen? Dan is Bodysculptor iets voor jou!

Start in de maand mei met een Bodysculptor-kuur bij Dieet Lecluyse,

en geniet van een voordeeltarief: 14 sessies voor de prijs van 10!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Gezonde groet,

Véronique Lecluyse
Dieet- en voedingscoach

 

 


Reactie toevoegenbiuquote
Loading


Een afspraak maken Gratis e-course

Recente blogberichten


Dieet Lecluyse op Facebook

Webdevelopment by AtMires