Het Lecluyse dreamteam

Véronique Lecluyse

Véronique startte Lecluyse Dieet op in 1990. De focus ligt al van in het begin op het coachen van mensen om haalbare doelen te realiseren.

Stefanie Haspeslagh

Stefanie is specialist in het omgaan met voedselallergie- en intolerantie. Als allergiediëtist helpt ze de bijhorende ongemakken weg te werken en laat ze je zo terug genieten van elke maaltijd.

Michèle Devos

Michèle is diabeteseducator en kinderdiëtist. Ze focust zich op het zorgtraject bij diabetes, verschillende problematieken bij kinderen (ondergewicht, obesitas …) en bariatrische chirurgie.
Véronique Lecluyse
Stefanie Haspeslagh
 Michèle Devos
  • Diëtist (HRIPB – 1990)
  • BIA-metingen met dieetondersteunende maaltijdvervangers (2010)
  • Ecal-metingen (2017)
  • Constante bijscholing over nieuwe trends in voedingsleer
  • Diëtist (KaHo Sint-Lieven Gent – 2007)
  • Postgraduaat diabeteseducator
    (Arteveldehogeschool – 2008)
  • Constante bijscholing over voedselovergevoeligheden
  • Diëtist (Odisee – 2016)
  • Postgraduaat diabeteseducator (Vives – sinds 2017)
  • Constante bijscholing over bariatrische chirurgie
  • Opleiding ‘Lekker Pûh’ en andere bijscholingen over voeding bij kinderen
 “Ik vind het belangrijk om binnen een dieet voldoende ruimte te laten om toch nog van het leven te genieten. Ik wil met mensen werken die het echt menen, hoe moeilijk het proces ook kan zijn. Als die persoon het doel bereikt, is mijn missie geslaagd!”
 “Met workshops en demo’s zet ik de theorie op een toffe manier om naar de praktijk. Ik doe mijn job met veel enthousiasme en leer er altijd graag meer over bij. Momenteel verdiep ik me verder in voedselovergevoeligheden.”
 “Van kinds af had ik interesse in de medische zorgsector. Ik hou ervan om diabetici te coachen naar een gezonde levensstijl. Ook kinderen motiveren naar een evenwichtig dieet, geeft mij als voedingsconsulent enorm veel voldoening!”

Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingskundigen en Diëtisten

CONTACTEER ONS!